Umiyy Kamarul
Y
Dalam proses mengedit :)

HOME ABOUT STUFF LINKS FOLLOW DASHBOARD

Annyeong! I Umiy :) nice to meet you here. Im 14teen here. <3







© Skin by Atiqah Jaidin inspired by Myra. Image from ??. Do tell me if I do not credit yours.
Saturday, 13 July 2013 | 2 peterpan(s)




Hai :) Sudah lama tak on blogging ni. Dah berjanggut rasanya blog ni. kena cukur ni XD HAHA. Rasa nak update tapi asyik nanti nanti je. mmg tak la kan. *ap aku ckap ni >,< Okay. Sekarang ni dah BULAN RAMADHAN . Amacam korang? setakat ni mcm mane puasa okayy? :) Hee. Biasalah kalau tak makan minum kan, bagi pelajar selalunya rehat gi kantin tapi sekarang gi surau dengar CERAMAH :) takpe. baguss tingkatkan ilmu agama. Hehe. Kita kena berrsyukur sebab kita dapat SAHUR dan BERBUKA PUASA. kat luar sana ada lagi yg kadang2 sebulan tak pernah makan. Kita patut BERSYUKUR :) Alhamdulillah atas nikmatmu Ya Allah <3

Okay. sebenarnya tak pernah nak join GA, ni first time :) Harap harap ada rezeki. Aminn. GA ni simple tapi lumayan beb! :) Boleh buat raya XD Ahak.

Hadiah untuk para pemenang :
Pemenang Pertama: Baju Muslimah (RM55-RM60) 
Pemenang Kedua: Tudung Awning (RM45-RM50) 
Pemenang Ketiga: Shawl atau Tudung Bawal (RM35-RM40) 
Pemenang Keempat: Shawl atau Tudung Bawal (RM25-RM30) 
Pemenang Kelima: Shawl atau Tudung Bawal (RM15-RM20) 
5 pemenang saguhati: Topup bernilai RM10

Menarik kan ? Jom join. Cuba la. :) belum cuba belum tau.

TAGGED FRIEND :

Semoga GA ini adalah rezekiku :) Terima kasih kerana membuat GA ini. Thanks  <3 :) Pergi SINI untuk lebih lanjut.